دوست من راه سختی نیست و شما فردا با اونجا صحبت کنید و شماره رسیدتون رو بدید و بگید که از فروشگاه لیون کامپیوتر بهتون زنگ میزنن و من باهاشون صحبت میکنم . دردسری نداره که دوست من ما همکار هستیم و با هم کنار میایم
دوست من راه سختی نیست و شما فردا با اونجا صحبت کنید و شماره رسیدتون رو بدید و بگید که از فروشگاه لیون کامپیوتر بهتون زنگ میزنن و من باهاشون صحبت میکنم . دردسری نداره که دوست من ما همکار هستیم و با هم کنار میایم
آخرین ویرایش توسط saeed_hosseiny در تاریخ 01-02-09 انجام شده است
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
|
|
HWBOT Crew
ممنون جناب حسینی... شماره رسید رو امروز کشف! کردم... ولی رسید به نام اقای ترابی از رایان صبا هست... اگر که ایستا بدون رسید تحویل بده که می شه گفت حل شدنیه...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر رسید رو بخوان کمی مشکل خواهد شد...
فردا صبح همه چیز روشن می شه...
فقط اگر من بخوام باهاتون تماس بگیرم با قسمت فروش سخت افزار فروشگاه لیون باید تماس بگیرم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره من اینه 88947927 - 8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مسئله بزرگی نیست و ساده حل میشه . البته اگر بهم رمها رو ندن حق دارن و شما باید از اونجایی که خریدین بهشون بگید که رمها رو بگیرن و برای ما بفرستن و من براتون جابجاش میکنم .
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
HWBOT Crew
پس همین کارو می کنم... احتمالا با توجه به اذیت هایی که کردن امکان داره این کارو هم انجام بدن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فردا باهاتون تماس می گیرم و سعی می کنم رمهارو بگیرم و برسونم دستتون...
با سپاس بی کران...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(جواب پیام خصوصی هم همین جا گرفتم! دیگه نیازی نیست جناب حسینی جواب بدین...)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks